3D & New Materials

19.–21.3.2024
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#3DNewMaterials3D-tulostamisen ja uusien materiaalien ammattitapahtuma

Löydä uusimmat 3D-oivallukset, uudet materiaalit sekä teollisuuden innovaatiot. Näet uudessa 3D & New Materials -tapahtumassa tulostamisen kokonaisuuden suunnittelusta lopputuotteeseen sekä uusimmat materiaaliratkaisut valmistavaan teollisuuteen. Teemoina ovat suunnittelu, valmistuspalvelut, laitemyyjät ja teknologiat, tutkimus ja koulutus sekä materiaalit.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Rekisteröidy kävijäksi ›

Pajan trilogia maaliskuussa 2024 Tampereella – Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials

3D-tulostamisen ja uusien materiaalien 3D & New Materials -messut, metalliteollisuuden ammattimessut Konepaja, sekä Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo järjestetään jälleen ensi vuonna.

19.–21. maaliskuuta 2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa koetaan Pajan trilogia, valmistavan teollisuuden koneiden ja laitteiden, uusimpien innovaatioiden sekä kohtaamisten kokonaisuuden parissa.

Kolumni | Teolllisuuden tulostusmateriaalien laajentunut valikoima kasvattaa 3D-tulostuksen kannattavuutta

Mikään muu valmistustekniikka ei ole kehittynyt yhtä paljon kuin 3D-tulostus. Silti monet pitävät sitä edelleen pelkkänä prototyyppien valmistuksen välineenä ja toiset odottavat vielä todellista ymmärrystä itse teknologiasta ja sen hyödyistä. Ne rohkeat yritykset, jotka ovat jo ottaneet 3D-tulostuksen käyttöönsä, ovat huomanneet sen positiiviset vaikutukset liiketoimintaansa.

Kolumni: Kolme 3D-tulostuksen myyttiä vaatii edelleen murtamista

Vaikka 3D-tulostamisen alkujuuret löytyvät jo kohta puolen vuosisadan takaa 1980-luvulta, sen täysimittainen hyödyntäminen antaa vielä odotuttaa itseään.

Ohjelma innostaa ja insproi

3D & New Materials lahjoittaa kehittyneen ja kyvykkään kattauksen alan tulevaisuuteen. Tapahtumassa luvassa säväyttäviä seminaareja, paneutuvia puheenvuoroja ja täsmällisiä työpajoja.

Ulotteisimmat uutuudet - sukella 3D-tulostamisen saloihin

3D-tulostamisen ja uusien materiaalien ammattitapahtuma kattaa teollisuuden innovaatiot ja alan ajankohtaisimmat asiat suunnittelusta valmistuspalveluihin, laitemyyjistä teknologiaan, tutkimukseen ja koulutukseen sekä tulevaisuuden materiaalit.

Samaan aikaan Konepaja ja Nordic Welding Expo

Metalliteollisuuden koneiden ja laitteiden ykköstapahtuma Konepaja sekä Pohjoismaiden suurin hitsauksen, liittämisen ja leikkaamisen messutapahtuma Nordic Welding Expo tuovat vankan asiantuntijuuden voimalla esiin modernin pajan hengen.
19.–21.3.2024
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#3DNewMaterialsLöydä uusimmat 3D-oivallukset, uudet materiaalit sekä teollisuuden innovaatiot. Näet uudessa 3D & New Materials -tapahtumassa tulostamisen kokonaisuuden suunnittelusta lopputuotteeseen sekä uusimmat materiaaliratkaisut valmistavaan teollisuuteen. Teemoina ovat suunnittelu, valmistuspalvelut, laitemyyjät ja teknologiat, tutkimus ja koulutus sekä materiaalit.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Rekisteröidy kävijäksi ›

Aukioloajat

Tiistaina 19.03.2024
Keskiviikkona 20.03.2024
Torstaina 21.03.2024

Ajankohtaista