3D & New Materials

Tervetuloa kumppaniksemme

3D-tulostusta sekä uusia materiaaleja teollisuuteen

Uusi 3D & New Materials -tapahtuma esittelee tulostamisen kokonaisuuden suunnittelusta lopputuotteeseen sekä uudet materiaaliratkaisut valmistavaan teollisuuteen.

99 % yrityksistä ei tunne 3D-tulostusta

 

3D & New Materials Expo

Tehdään ne* tutuksi selkokielellä

Valmistavan teollisuuden ammattilaiset tarvitsevat tietoa

  • tuotantomahdollisuuksista,
  • teknologioiden mahdollisuuksista
  • sekä materiaalivaihtoehdoista.

Tapahtuma tarjoaa kohtaamispaikan, jossa pääset kouluttamaan sekä avaamaan 3D-tulostuksen sekä uusien materiaalien mahdollisuuksia potentiaalisille asiakkaille, jotka eivät vielä tiedä tarpeeksi.

* 3D-tulostus sekä uudet materiaalit

Varaa kumppanipaikka


Laadukasta, käytännön lisäarvoa tuovaa ohjelmaa

Kumppaneiden kanssa kootaan yhdessä monitasoinen ohjelma, jonka ytimessä ovat case-esimerkit ja uudet innovaatiot. Caset ovat vastalause perinteisille luentoesityksille ja yritysesittelyille. Oikeiden esimerkkien avulla päästään asian ytimeen, suoraan kiinni tuotannon haasteisiin ja tuodaan konkreettista apua asiakkaille.

Mitä tarvitsemme?

Konkreettisia tuotteita ja ongelmia
Toteutuneita projekteja
Todellisia tarinoita

Myynnin yhteystiedot


Tehdään yhdessä: joukossa on voimaa

Rakennamme yhdessä Suomeen uutta tapahtumaa, jonka keskiössä ovat 3D-tulostaminen sekä uudet materiaalit. Tehdään yhdessä ohjelma, sisältö sekä kokemuksellisuus, jolla saadaan aikaan konkreettista arvoa kotiin viemiseksi. Kumppanit pääsevät osallistumaan tapahtumaan järkevin kustannuksin myös osastorakenteiden suhteen.

Kumppanipakettiin kuuluvat automaattisesti:

  • osastopaikka, rakenteet, logonäkyvyys
  • ohjelma- sekä sisältöyhteistyö
  • näkyvyys tapahtuman markkinoinnissa
  • kohtaamispaikka alan tekijöiden ja tulevien asiakkaiden kanssa

Haluan kumppaniksi


Metalli on vahva – materiaaleja komposiitista kumiin

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään suositut

-messut, joiden saumattomasti huolella yhteen hitsattu kokonaisuus tuo yhteen tuhansia teollisuuden ammattilaisia ja tarjoaa metalliteollisuuden tuotannon laajimman kattauksen Suomessa.

Uusi 3D & New Materials esittelee metallin lisäksi muitakin tulostuksen materiaaleja sekä tuotannon materiaalimahdollisuuksia aina komposiitista kumiin. Katso tuoteryhmät tästä.

Nyt tehdään yhdessä UUTTA – tule mukaan tarjoamaan omat ratkaisusi tuotannon uusiin mahdollisuuksiin.


4 hyötyä, mitä sinä saat kumppanuudesta

1. Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Tapahtumassa voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

2. Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Tapahtumaan osallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

3. Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Tässä tapahtumassa imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, kuten rakentamalla upean osaston tai tuomalla omaa asiantuntijuuttanne esille tapahtuman ohjelmassa. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

4. Vaikutat hankintaprosessissa

Päätökset hankinnoista hajaantuvat yhä enemmän organisaatioissa eri ihmisille. Alasta kiinnostuneet yhteen kokoavan tapahtuman yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Tervetuloa mukaan!

Hinnasto Varaa osasto