3D & New Materials

Pohjoismainen 3D-tulostuksen foorumi Tampereella

Uutinen  27.11.2019

Uuden 3D & New Materials -tapahtuman yhteydessä pohjoismaalaiset 3D-tulostuksen toimijat kokoontuvat 19.3.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

− Paikan päällä on mahdollista luoda tehokkaasti kontakteja suomalaisiin, ruotsalaisiin, norjalaisiin ja tanskalaisiin 3D-tulostuksen asiantuntijoihin. Pohjoismaalaiset 3D-tulostuksen ammattilaiset ja kehittäjät kohtaavat Nordic AM Groupin foorumissa ensimmäistä kertaa Suomessa, kertoo 3DStepin Pekka Ketola.

Aiemmat Nordic AM Groupin kokoontumiset ovat olleet Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa.

−  Asiantuntijoiden johdolla keskitytään suunnitteluun, siihen liittyvien esimerkkien jakamiseen ja uusien ideoiden tuottamiseen parempien tuotteiden valmistamiseksi. Ohjelmassa on myös luvassa ammattilaisten suunnittelukisa. Nordic AM Groupin päätavoitteena on kehittää pohjoismaista yhteistoimintaa AM-bisneksen kasvattamiseksi, sanoo Ketola.

Foorumi on avoin kaikille kiinnostuneille. Tapahtuma on englanninkielinen.

Design Superpowers on Nordic AM

Lisätiedot: Nordic AM Group 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 18.–19.3.2020 toteutettava 3D & New Materials herättelee suomalaista valmistavaa teollisuutta oivaltamaan sovelluskohteita ja ideoimaan uutta. Tuotekehityksestä vastaaville sekä kaikille uusista innovaatioista kiinnostuneille teollisuuden ammattilaisille suunnatun tapahtuman teemoja ovat suunnittelu, valmistuspalvelut, laitemyyjät ja teknologiat, tutkimus ja koulutus sekä materiaalit.